Το Europe Direct Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και...
Την Πέμπτη, 3-11-2016, το Europe Direct Λαμίας παρευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη...
Στις 12.10.2016 , ημέρα Τετάρτη και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Διαστήματος το...
Με τη πορεία «Λεωνίδα Τρόπαιο», στην οποία οι συμμετοχές δρομέων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία...
Τους Κύπριους μοτοσικλετιστές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στις...
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 το Europe Direct Λαμίας επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής...

Νέα & Εκδηλώσεις Δομής

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δομή: 

Το Europe Direct Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, διοργάνωσαν εκδήλωση την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καρδιτσιωτών Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η μουσικοπαιδαγωγός και πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών, Χρύσα Μάστορα με όχημα τη μουσική και αφορμή το βιβλίο "Τρελό μου αμαξίδιο" έκανε μια "ευχή" μαζί με τους μαθητές της Δ' και Ε' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας μέσα από δράσεις...

Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δομή: 

Την Πέμπτη, 3-11-2016, το Europe Direct Λαμίας παρευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λαμία. Το Κέντρο διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό και ενημέρωσε τους νέους για θέματα της Ε.Ε.

Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Δομή: 

Την Τρίτη, 25-10-2016,το Europe Direct Λαμίας παρευρέθηκε στην υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας(Λαμία) . Το Κέντρο διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό και ενημέρωσε τους νέους για θέματα της Ε.Ε.

Επίσκεψη στο Αστεροσχολείο Υπάτης

Δομή: 

Στις 12.10.2016 , ημέρα Τετάρτη και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Διαστήματος το Europe Direct Λαμίας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστεροσχολείο Υπάτης.Η επίσκεψη περιελάμβανε ξενάγηση από το Σύλλογο Αστρονόμων Φθιώτιδας.

Ευρωπαϊκά Εργαλεία - Προοπτικές Ανάπτυξης για τη Στερεά Ελλάδα

Δομή: 

Την Τρίτη 27.9.2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την παρουσίαση των ευρωπαϊκών προοπτικών χρηματοδότησης και ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Στερεά Ελλάδα.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, το Europe Direct Λαμίας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Σελίδες

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.