Το Europe Direct Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και...
Την Πέμπτη, 3-11-2016, το Europe Direct Λαμίας παρευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη...
Στις 12.10.2016 , ημέρα Τετάρτη και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Διαστήματος το...
Με τη πορεία «Λεωνίδα Τρόπαιο», στην οποία οι συμμετοχές δρομέων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία...
Τους Κύπριους μοτοσικλετιστές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στις...
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 το Europe Direct Λαμίας επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής...

Η «Πορεία Ελευθερίας» στις Θερμοπύλες!

Ημερομηνία: 
Δευ, 25/07/2016 - 11:00

Τους Κύπριους μοτοσικλετιστές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στις Θερμοπύλες, μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα. Ανάμεσά τους η κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ, Αναστασίας - που δεν είχε γεννηθεί την μέρα της δολοφονίας- καθώς και η αδερφή του, Άντρη.

Κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Λεωνίδα και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και αναχώρησαν για την Αθήνα όπου αύριο θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, η πρωτοβουλία μνήμης των δύο ηρώων διοργάνωσε και φέτος την πορεία από το Βερολίνο στη Λευκωσία για να τιμήσει τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Διαπνεόμενοι από τα ίδια ιδανικά πιστοί στις ίδιες αξίες και αρχές που εμπνέουν την πορεία χιλιάδων χρόνων αυτής της φυλής από το Λεωνίδα και τους Σπαρτιάτες μέχρι τον Αυξεντίου και τον Παλληκαρίδη, δείχνουν σε όλους το χρέος μας προς την πατρίδα και την πίστη στις πανανθρώπινες αξίες και αρχές…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.